Drive-logo

Ota Drive töihin

Kaikki työsi ovat suojassa, käytettävissä kaikkialla ja jaettavissa helposti.
Kuukausisopimukseen sisältyy rajattomasti tallennustilaa.*

Ota yhteyttä

Työskentele ilman rajoituksia

 

Google Drive sisältää rajoittamattomasti tallennustilaa tiedostoille, kansioille, varmuuskopioille ja kaikelle tärkeälle* kahdeksalla eurolla käyttäjää kohti kuukaudessa. Synkronoi yrityksesi kaikki Microsoft Office- ja muut tiedostot tietokoneen, puhelimen ja tabletin välillä ja käytä niitä silloin kun tarvitset niitä.

*Tilit, joilla on vähemmän kuin 5 käyttäjää, saavat 1 TB käyttäjäkohtaista tallennustilaa.

Tiedostotallennus ja laitesynkronointi Driveissa

Google Drive -palveluun kuuluu kymmeniä kriittisiä turvaominaisuuksia, jotka on suunniteltu pitämään tietosi turvassa ja hallinnassasi. Tietosi kuuluvat sinulle, ja työkalujen avulla voit hallita niitä, esimerkiksi kenelle ja miten niitä jaetaan. Palvelinkeskusverkostomme tarjoaa erinomaisen turvan ja takaa 99,9 prosenttisen* luotettavan pääsyn tietoihisi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä (aivan, ei välipäiviä edes karkausvuosina).

*Palvelutasosopimus takaa 99,9 prosentin käytettävyyden ilman suunniteltuja käyttökatkoja.

Google Driven tiedostosuojauksen lukkokuva

Voit käyttää Drivessa olevia töitä tietokoneella, tabletilla tai puhelimella, mukaan lukien mieluisimmalla Android- tai iOS-laitteellasi, sekä verkossa että offline-tilassa. Esikatsele yli 40:tä tiedostomuotoa Drivella ilman ylimääräisiä ohjelmistoja tai maksuja. Esikatseltaviin tiedostoihin kuuluvat muun muassa videot, kuvat, Microsoft® Office -asiakirjat, laskentataulukot ja PDF-tiedostot. Voit myös muokata Microsoft Word-, Powerpoint®- ja Excel®-tiedostoja verkossa sekä iOS- ja Android-laitteissa.

Drive -tiedostoja voi käyttää missä vain myös mobiililaitteilla

Jaa jopa 5 TB:n suuruisia tiedostoja kenelle tahansa, myös sellaisille henkilöille, joilla ei ole Google-tiliä. Jakamisasetuksista voit päättää, miten tiedostoja jaetaan. Voit antaa luvan tarkasteluun, kommentointiin tai muokkaukseen – hallinta säilyy sinulla ja vältät useat tiedostoversiot, eikä tiedostoja tarvitse yhdistellä.

Esimerkki jakamisesta ja yhteistyöstä Google Driven avulla

Turvallinen ja luotettava

 
Turvallinen Drive-palvelinkeskus

Google Drive* ja palvelinkeskuksemme ovat SSAE 16 / ISAE 3402 Type II, SOC 2 -hyväksyttyjä ja ISO 27001 -sertifioituja. Google Drive (kun verkkotunnus vahvistetaan) noudattaa myös FISMA-, FERPA- ja HIPAA-säädöksiä sekä henkilötietojen luottamuksellisuutta koskevia Safe Harbor -tietosuojaperiaatteita niillä toimialoilla ja maantieteellisillä alueilla, joilla on erityisiä säännöksiä.

*Sertifioinnit ja säännöstenmukaisuusohjelmat ovat tällä hetkellä saatavissa vain verkkotunnusten hallinnoimille tileille.

Driven laite- ja käyttäjäohjauspaneeli IT-työntekijöille ja järjestelmänvalvojille

Google Drive tarjoaa yrityksille tehokkaita ja helppokäyttöisiä työkaluja, joilla voi hallita käyttäjiä, käyttää mobiililaitteen hallintaa laitteiden suojaamista varten, määrittää jakamisasetuksia ja saada tärkeitä valvonta- ja raportointiominaisuuksia sisältäviä tilastoja.

*Tiimihallinnoiduilla tileillä voidaan hallita keskeisimpiä jakamisoikeuksia. Kaikki toiminnot ja palvelut ovat käytettävissä sen jälkeen, kun verkkotunnus on vahvistettu.

Google Driven tietojensalauksen lukkosymboli

Google Driveen kuuluu kymmeniä tärkeitä turvaominaisuuksia, jotka on suunniteltu pitämään tietosi turvassa ja hallinnassasi. Näihin kuuluu salaus tietojen liikkuessa laitteestasi Googleen, Googlen palvelinkeskusten välillä ja silloin, kun ne ovat tallennettuna mobiililaitteessasi.

Esimerkki Google Driven puhelin-, chat- ja sähköpostituesta

Google Drive -palveluun kuuluu ympärivuorokautinen tuki – puhelimitse, chatin kautta ja sähköpostitse. Varmistamme, että voit käyttää työsi sisältöä ja menestyä.

Tehokas ja helppokäyttöinen

 

Miljoonat ihmiset käyttävät Google Drivea kotona ja töissä. Koska tilejä on helppo vaihtaa, ihmiset voivat vaihtaa saumattomasti työtilinsä ja henkilökohtaisen tilinsä välillä ja pitää samalla työtiedostonsa ja tietonsa suojassa.

Google Drive -tilin helppo siirtyminen

Lopeta kansioihin hautautuneiden tärkeiden asiakirjojen etsiminen. Tee haku, ja saat oikean tiedoston käsiisi sekunneissa, vaikka kyseessä olisi kuva, PDF-tiedosto tai käsin kirjoitettu muistiinpano. Automaattinen tekstin- ja kuvantunnistus tuo Google-haun taianomaisuuden esiin.

Kuvassa näkyy Google Driven hakutoiminto.

Google Holvi -palvelussa voit hakea kaikesta Driven sisällöstä ja viedä sisältöä eDiscoveryyn. Se on helppo tapa kerätä lakiasiainosaston tarvitsemat tiedot ja estää tietojen katoaminen työntekijöiden vaihtaessa työpaikkaa.

Google eDiscovery

Suunniteltu tiimeille

 
Esimerkki jakamisesta ja yhteistyöstä Google Driven avulla

Tallenna työtiedostot tai ‑kansiot Driveen, käytä niitä missä tahansa laitteessa ja jaa ne välittömästi kollegoille, asiakkaille tai kumppaneille. Voit myös jakaa tiedostoja henkilöille, jotka eivät edes käytä Google Drivea. Enää ei tarvitse lähetellä liitteitä tai käyttää aikaa tiedoston eri versioiden yhdistämiseen. Nyt voit parantaa yrityksesi työnkulkua Driven avulla.

Esimerkki dokumenttien reaaliaikaisesta yhteiskäytöstä Drivessa

Google Drivessa ja Google Docsissa voit työskennellä samassa asiakirjassa reaaliaikaisesti. Voit kommentoida mihin tahansa tiedostoon, joten vältät sähköpostien lähettelemisen ja siitä johtuvan menetetyn ajan.

Esimerkki Google Driven toimintapäivityksistä

Pysy ajan tasalla tiimisi tapahtumista automaattisten toimintapäivitysten avulla. Niistä näet, kuka muokkasi jaettuja tiedostoja ja milloin. Tiedostojen ja versioiden helpon hallinnan ansiosta voit palata tiedoston edellisiin versioihin samalla kun pysyt kärryillä muutoksista.

Ole tehokkaampi Googlen avulla

 
Google Drive ‑sovelluskuvakkeet

Hankkiessasi Google Driven saat käyttöösi myös G Suiten, johon kuuluvat muun muassa Forms, Sites, Kalenteri, Docs, Sheets, Slides, Hangouts ja Google+. Se on yksinkertainen ratkaisu tiimin tuottavuuden lisäämiseksi.

Esimerkki yhteistyöstä videon ja puhelujen avulla Drivessa

Sisällöstä tulee tehokkaampaa, kun voit keskustella siitä tai esitellä sitä tapaamisissa. Ole yhteydessä tiimisi jäseniin, asiakkaisiin ja kumppaneihin käyttämällä monisuuntaisia HD-video-, puhe- tai tekstitoimintoja. Voit säästää matkustuskuluja ja -aikaa, mutta silti saada kaikki kasvokkain tapaamisen edut.

Esimerkkikuva kolmannen osapuolen Drive-sovelluksista

Verkkotunnuksen hallinnoimilla tileillä voi käyttää satoja integroituja sovelluksia, kuten DocuSignia sähköisiin allekirjoituksiin, LucidChartsia mallinnuksiin ja Smartsheetsia projektinhallintaan, ja tehdä työt vielä tehokkaammin Drivessa.

Valitse sopimus

Kokeile maksutta 14 päivän ajan.

group Sopii parhaiten tiimeille

Käytä tiimin sisäiseen työskentelyyn. Voit aloittaa käytön heti antamalla oman ja tiimisi työsähköpostiosoitteet.

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään.

Kiitos!
Vahvistussähköposti on lähetetty osoitteeseen {[signupForm.emailAddress]}. Tarkista postilaatikkosi ja luo Google-tili klikkaamalla linkkiä.
Etkö löydä sähköpostia? Yritä uudelleen tai käy ohjekeskuksessa.

Vahvistuksen virheenkorjaus
 • 8 € / käyttäjä kuukaudessa
 • Dokumentit, laskentataulukot ja esitykset
 • Rajoittamaton pilvitallennustila (tai 1 Tt käyttäjää kohti, jos käyttäjiä on alle 5)
 • Video- ja äänikonferenssit
 • Privacy Shield ‑sertifioitu
 • Datan käsittelyyn liittyvät sitoumukset
 • Ympärivuorokautinen puhelin- ja sähköpostituki
 • Tietosuojan, turvallisuuden ja vaatimusten noudattamisen hallinta
 • Tiimeihin perustuva käyttäjänhallinta

domain Sopii parhaiten yrityksille

Ota käyttöön koko yrityksessä. Opastamme sinua yrityksesi verkkotunnusasetusten määrittämisessä.

Haluan rekisteröidä yritykseni
 • 8 € / käyttäjä kuukaudessa
 • Dokumentit, laskentataulukot ja esitykset
 • Rajoittamaton pilvitallennustila (tai 1 Tt käyttäjää kohti, jos käyttäjiä on alle 5)
 • Video- ja äänikonferenssit
 • Privacy Shield ‑sertifioitu
 • Datan käsittelyyn liittyvät sitoumukset
 • Ympärivuorokautinen puhelin- ja sähköpostituki
 • Tietosuojan, turvallisuuden ja vaatimusten noudattamisen hallinta
 • Yrityksenlaajuinen käyttäjänhallinta
 • Keskitetty hallintakonsoli
 • Yrityssähköposti Gmailin kautta
 • Älykkäät jaetut kalenterit
 • Tarkastus ja raportointi
 • Holvi eDiscoverya varten (kattaa sähköpostit, chatit ja tiedostot)

Miljoonien yritysten käytössä, esimerkiksi: