A Drive használata munkához

Az összes fájlját biztonságban tárolhatja, bárhonnan elérheti és könnyedén megoszthatja
A havi előfizetési díj korlátlan tárhelyet tartalmaz*

Kezdés Kapcsolatfelvétel

Munka korlátok nélkül

  • Minden egy helyen keyboard_arrow_down

    A Google Drive rugalmas tárhelylehetőségeket kínál minden vállalkozásmérethez. A Microsoft Office-fájlokat beleértve az összes üzleti fájlját szinkronizálhatja számítógépe, telefonja és táblagépe között, így bármikor hozzájuk férhet, ha szüksége van rájuk.

    Drive for work file storage and device sync
  • Biztonságban keyboard_arrow_down

    A Google Drive tucatnyi adatvédelmi és adatkezelő biztonsági funkciót tartalmaz. Adatai az Ön tulajdonában állnak, eszközeink pedig kezelésükhöz használhatók; segítségükkel megadhatja például, hogy kivel és hogyan osztja meg őket. Adatközpont-hálózatunk kivételes biztonságot nyújt, és 99,9%-os* hozzáférést szavatol az adatokhoz az év mind a 365,25 napjának minden órájában (jól látja: ez a szökőévekre is érvényes).

    Google Drive file security lock image
  • Bárhonnan elérhető keyboard_arrow_down

    Munkáját a Drive-ban számítógépről, táblagépről vagy telefonról is elérheti, beleértve kedvenc Android- vagy iOS-eszközét, online és offline állapotban egyaránt. Minden további szoftver vagy költség nélkül több mint 40 népszerű fájlformátum – többek között videók, képek, Microsoft® Office-dokumentumok, táblázatok és PDF-ek – megtekintésére van lehetősége a Drive-ban. Ezenkívül Microsoft Word-, Powerpoint®- és Excel®-fájlokat is szerkeszthet az interneten, iOS és Android rendszerű eszközökön.

    Drive for work files available anywhere including mobile
  • Megosztás és együttműködés keyboard_arrow_down

    5 TB-ig bárkivel megoszthat fájlokat, akár olyanokkal is, akiknek nincs Google-fiókjuk. A megosztási beállítások révén eldöntheti, hogy miként szeretné megosztani a fájlokat – engedélyt adhat a megtekintésre, a megjegyzésírásra és a szerkesztésre, így irányítása alatt tarthatja a fájlokat, valamint megelőzheti, hogy több verzió jöjjön létre, és fájlegyesítésre legyen szükség.

    Google Drive sharing and collaboration example

Biztonságos, veszélytelen, megbízható

  • Megbízható felhőtárhely keyboard_arrow_down

    A Google Drive és az adatközpontjaink megfelelnek az SSAE 16/ISAE 3402 Type II SOC 2 szabványnak, és megszerezték az ISO 27001 tanúsítványt. A bizonyos szabályozások alá eső szektorok vagy földrajzi területek esetében a Google Drive támogatja a FISMA, a FERPA és a HIPAA előírásait, valamint megfelel a Safe Harbor egyezményben rögzített adatvédelmi irányelveknek.

    Drive secure data center
  • IT- és rendszergazdai vezérlők keyboard_arrow_down

    A Google Drive révén a vállalatok hatékony, könnyen használható eszközökhöz jutnak, amelyekkel kezelhetik a felhasználókat, védelmet nyújthatnak eszközeiknek a mobileszköz-kezelés segítségével, megosztási beállításokat adhatnak meg, valamint nagyfokú betekintést nyerhetnek a fejlett ellenőrzési és jelentési funkcióknak köszönhetően.

    Drive IT/Admin device and user control panel
  • Vállalati titkosítás keyboard_arrow_down

    A Google Drive több tucatnyi fontos biztonság és adatkezelő biztonsági funkciót tartalmaz. Ilyen például az a képesség, hogy titkosítással látja el az adatokat az eszközéről a Google rendszerébe vagy a Google adatközpontjai közötti átvitelekor, illetve a mobileszközön való tárolásuk során.

    Google Drive data encryption lock symbol
  • Folyamatos támogatás keyboard_arrow_down

    A Google Drive-hoz a hét minden napján 24 órában nyújtunk támogatást – telefonon, csevegésben és e-mailben. Bármikor fordulhat hozzánk segítségért, ha problémája van munkája elérésével kapcsolatban.

    Google Drive phone, chat, email support example

Egyszerűség és teljesítmény

  • Nincs szükség oktatásra keyboard_arrow_down

    A Google Drive-ot emberek milliói használják otthon és a munkahelyen egyaránt. A fiókok közötti egyszerű váltásnak köszönhetően a munkahelyi fájlokat és adatokat biztonságban tudhatja akkor is, amikor vált munkahelyi és személyes fiókja között.

    Easy Google Drive account switching
  • Elektronikus felderítés keyboard_arrow_down

    A Google Széf segítségével a Drive-ban tárolt összes tartalom kereshető és exportálható elektronikus felderítés céljából. Hatékonyan gyűjtheti össze azokat a dolgokat, amikre a jogi részlegnek szüksége van a megfelelőség biztosításához és az adatvesztés megelőzéséhez.

    Google eDiscovery

Csapatoknak készült

  • Egyszerű megosztás keyboard_arrow_down

    A munkahelyi fájlokat vagy mappákat mentheti a Drive-ban, bármilyen eszközről elérheti, és azonnal megoszthatja őket a csapattagokkal, ügyfelekkel vagy partnerekkel. Olyan személyekkel is megoszthat fájlokat, akik nem is használják a Google Drive-ot. Nem kell többé mellékleteket küldenie, vagy a különböző fájlverziók egyesítésével töltenie az időt. Tapasztalja meg Ön is, hogy hogyan javítja a Drive az üzleti munkafolyamatokat.

    Google Drive sharing and collaboration example
  • Valós idejű együttműködés keyboard_arrow_down

    A Google Drive és a Google Dokumentumok lehetővé teszi, hogy egyszerre többen, valós időben dolgozzanak ugyanazon a dokumentumon. Bármelyik fájlhoz írhatók megjegyzések, így a beszélgetések kontextust nyernek, amivel időt takaríthat meg, mivel nincs szükség e-mail váltásra.

    Drive real-time collaboration over docs example
  • Mindig naprakész keyboard_arrow_down

    Az automatikus tevékenységfrissítéseknek köszönhetően naprakész maradhat a csapat munkájával kapcsolatban. A tevékenységfrissítésekből látható, hogy ki és mikor szerkesztette a megosztott fájlokat. Az egyszerűen kezelhető dokumentum- és fájlvezérlőkkel anélkül tekintheti meg egy fájl korábbi változatait, hogy a módosítások elvesznének.

    Google Drive activity updates example

Hozzon ki többet a Google-ból

  • Hatékony üzleti eszközcsomag keyboard_arrow_down

    A Google Drive-val hozzáférhet a G Suite csomaghoz, amely tartalmazza az Űrlapok, Webhelyek, Naptár, Dokumentumok, Táblázatok, Diák, Hangouts, Google+ és sok más szolgáltatást. Teljes körű megoldást jelent a csapat hatékonyságának előmozdítására.

    Google Drive apps icons
  • Videoértekezletek keyboard_arrow_down

    A tartalom még hatékonyabbá válik, ha lehetősége van arra, hogy másokkal is megossza és megbeszélje. Többutas, HD minőségű videó, hang vagy szöveg segítségével kapcsolatba léphet a csapattagokkal, az ügyfelekkel és a partnerekkel. Megtakaríthatja az utazással járó költségeket, mégis élvezheti a négyszemközti találkozók előnyeit.

    Drive video and call collaboration example
  • Külső munkahelyi alkalmazások keyboard_arrow_down

    A domainkezelt fiókok több száz integrált alkalmazásból választhatnak. Használhatják például az elektronikus aláírásokhoz a DocuSign alkalmazást, modellekhez a LucidCharts alkalmazást, illetve a projektkezeléshez a Smartsheets alkalmazást, amelyekkel még többet hozhatnak ki a Drive-ból.

    3rd-party Drive apps examples image

Csomagválasztás

Drive Enterprise

Felhőalapú együttműködés
egy külön csomagban a G Suite-tól.

Próbálja ki ingyen További információ
Funkciók megjelenítése Funkciók elrejtése
  • USD $8 aktív felhasználónként + USD $0.04 gigabájtonként*
  • Tárhelykorlát nélkül
  • Google Dokumentumok, Táblázatok és Diák
  • Privacy Shield tanúsítvány
  • Adatfeldolgozási kötelezettségvállalások
  • Napi huszonnégy órás támogatás e-mailben és telefonon keresztül a hét minden napján
  • Biztonsági, adatvédelmi és megfelelőségi ellenőrzések
  • Az egész cégre kiterjedő felhasználókezelés
  • Központosított Felügyeleti konzol
  • Naplózás és jelentés
  • Széf a Drive-fájlokra vonatkozó elektronikus adatfeltáráshoz
  • Adatszivárgás elleni védelem a Drive szolgáltatásban

*Az Ügyfél számláját a következők alapján állítjuk ki: (a) az Ügyfél aktív felhasználóinak száma havonta; valamint (b) a havonta felhasznált tárhely mértéke (amelyet gigabájtban, az Ügyfél teljes domainjére vonatkozóan számítunk). A „Díjszabási időszak” az előző naptári hónap 1. napjától ugyanazon hónap utolsó napjáig tartó időszakot jelzi. Az „Aktív felhasználók” azok a Végfelhasználók, akik (a) legalább egyszer bejelentkeznek a Google Drive-ba az adott hónapban, vagy (b) a Díjszabási időszakban legalább egyszer adatokat szinkronizáltak a Google Drive-ról vagy a Google Drive-ra. A Google Ügyfelekre vonatkozó szolgáltatáshasználati mérései véglegesek.

Cégek milliói használják, többek között:

  • The Weather Company
  • Kaplan
  • HP
  • Jaguar
  • Land Rover