Google+

Utrzymuj kontakt ze współpracownikami w bezpiecznej korporacyjnej sieci społecznościowej

  • Stwórz społeczność online, w której pracownicy będą mogli bezpiecznie dzielić się pomysłami i informacjami dotyczącymi zespołu, a także dyskutować na interesujące ich tematy w czasie rzeczywistym.
Rozpocznij Kontakt z nami

Dziel się wiedzą i pomysłami na forum zespołu

Dzięki wpisom, komentarzom i społecznościom w Google+ możesz zawsze być na bieżąco i wymieniać się pomysłami z zespołem.

Kontaktuj się z członkami zespołu, gdziekolwiek się znajdują

Dzięki zaawansowanym aplikacjom na Androida oraz iOS nawet pracownicy zdalni i ci, którzy nie wykonują swojej pracy przy biurkach, wiedzą, co dzieje się w firmie i uczestniczą w jej życiu.

Kontrolowanie dostępu pracowników do treści publicznych

Szeroki wybór opcji dostępu — od w pełni publicznych po w pełni prywatne — pozwala określić, czy Twoi pracownicy mogą wyświetlać i tworzyć treści publiczne oraz wchodzić z nimi w interakcje w sieci firmowej.

Zdjęcia i filmy przyciągają uwagę rozmówców

W Google+ możesz udostępnić najnowszy film pokazowy, zrzut ekranu, zdjęcie produktu i inne materiały multimedialne, które zainteresują Twoich odbiorców.

Udostępnianie i kontakt z dowolnego miejsca

Aplikacja Google+ na Androida oraz iOS pozwala dzielić się tym, czym chcesz, z dowolnego miejsca. Lokalizacje czy zdjęcia zrobione w delegacji od razu zostaną zapisane i będą gotowe do udostępnienia.

Google+ szybko zyskał u nas popularność jako metoda prowadzenia rozmów w obrębie firmy – zajął miejsce naszej wewnętrznej sieci społecznościowej

Martin Russell

Just Eat

Najważniejsze pytania na temat Google+

Czy mogę kontrolować wyświetlanie swoich wpisów publicznych na stronie profilu?

Tak. Ustawienia Google+ pozwalają określić, czy wpisy w Google+ będą widoczne w Twoim profilu.

W jaki sposób zachowywana jest prywatność profili użytkowników?

Administratorzy mogą wprowadzić ustawienie domyślne, dzięki któremu profile użytkowników nie będą pojawiać się publicznie w wynikach wyszukiwania. Poza tym dostępne są rozszerzone ustawienia pozwalające ograniczyć widoczność informacji w Twoim profilu.

Czy rozmowy społecznościowe zespołów mogą być prywatne?

Tak. Społeczności o ograniczonym dostępie to dodatkowa warstwa zabezpieczeń, która uniemożliwia dostęp osobom spoza organizacji. Dzięki temu wszystkie wpisy – projekty wersji beta produktu, notatki zespołu itp. – pozostaną widoczne wyłącznie dla osób z Twojej firmy.