eduapps.ro
•  605,025
Overview
ADMA synchronizes with the Romanian Education Integrated Information System (SIIIR) to create student and teacher G Suite accounts, classrooms, OUs, groups, calendars.
ADMA integrează serviciile de bază G Suite for Education pentru o instituție educațională cu datele din platforma SIIIR.

Aplicația ADMA pentru învățământ preuniversitar asigură crearea elementelor de bază necesare pentru o implementare simplă în școală a serviciilor G Suite for Education, o administrare ușoară și funcționalități multiple, pe baza datelor înregistrate în platforma SIIIR.

ADMA este un instrument esențial pentru toți administratorii TIC din orice instituție educațională din România care doresc să beneficieze de serviciile G Suite for Education în mod gratuit și să le implementeze ușor și rapid.

MODUL BASIC (gratuit)
 - Conturi: generarea conturilor de utilizatori G Suite pentru instituția educațională pe baza identităților din SIIIR cu ajutorul unui cod unic de activare

MODUL STANDARD
 - Organizații: generarea și sincronizarea organizațiilor G Suite cu formațiunile de studii din SIIIR
 - Grupuri: generarea și sincronizarea adreselor de grup G Suite cu formațiunile de studii din SIIIR
 - Cursuri: generarea de cursuri pentru Google Classroom
 - Orar: introducerea orarului școlar în Google Calendar
 - Acest modul include și funcționalitatea Conturi (Modul Basic).

CERINȚE
 - Licență G Suite for Education activată pentru domeniul școlii
 - Domeniul instituției să fie în lista de clienți Edu Apps - partener Google for Education

Această aplicație a fost dezvoltată de Edu Apps pe platforma Google Cloud Platform.
Reviews
Language:
Sort by:
A User of ADMA
May 29, 2020
Serviciu profesionist, multumim!
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 29, 2020
Mulțumim mult pentru colaborare, pentru ajutorul acordat pe toată perioada, pentru promptitudinea de care ați dat dovată. Mulțumim mult pentru efortul depus în activarea definitivă a licențelor.Toată considerația și stima mea pentru ceea ce faceți!
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 27, 2020
Great service, very professional and also very prompt ! Thank you !
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 26, 2020
Buna ziua! Conturile școlii noastre au fost blocate, deși am inteles ca utilizarea platformei educaționale G- suite for education- google classroom. Am scris câteva mail- uri catre adresele precizate la contact, am trimis si numele de domeniu, dar nu am primit nici un răspuns. Cum putem să facem sa ne utilizăm din nou conturile, mai ales că platforma era foarte utila pentru activitățile online?
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 25, 2020
Un instrument foarte util pentru administratorul platformei GSuite a scolii (prin legatura cu SIIIR) cat si pentru profesor si elev. Ofera posibilitatea creerii de materiale didactice complexe cat si a comunicarii prin diverse modalitati : video/audio/on-line.
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 25, 2020
Mulțumim pentru ajutorul acordat în activarea pachetului de licențe pentru platformele G Suite for Education și Office 365 A1 pentru unitatea noastră. Într-adevăr de mare ajutor pentru o școală de peste 1700 de elevi.
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 24, 2020
Aplicația ADMA ne-a ajutat foarte mult pentru importul utilizatorilor din SIIIR în platforma G Suite for Education pentru domeniul școlii. Echipa Edu Apps a răspuns întotdeauna cu promptitudine tuturor solicitărilor, la orice oră și în orice zi. Mulțumim mult pentru efortul depus pentru activarea definitivă a licențelor pentru platformele G Suite for Education și Office 365 A1. Cu stimă, Dan Rusu, Moreni
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 23, 2020
ADMA ne-a fost de ajutor în implementarea cu mai multă ușurință a serviciilor G Suite for Education în școala noastră. Mulțumim pentru sprijinul acordat 24/24 și pentru activarea modulului Standard. Contăm în continuare pe buna colaborare, felicitări pentru ceea ce faceți și mult succes!
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 18, 2020
Echipa Edu Apps a dat dovada de seriozitate, promptitudine, intr-un cuvant, de PROFESIONALISM. Sper s-o tineti mereu tot asa ! Toata consideratia pentru ceea ce faceti ! Cu stima, Adrian Dumitriu
Is this review helpful?
Yes
No
A User of ADMA
May 16, 2020
Mulțumim mult pentru ajutorul acordat în activarea pachetului de licențe Școala viitorului. Felicitări pentru ceea ce faceți! Cu stimă Kovács Emma
Is this review helpful?
Yes
No
1-10 of 28
Additional information
eduapps.ro
Support
Terms of Service
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu