Google+

Håll kontakten med arbetskamrater på ett säkert socialt nätverk för företag

  • Skapa en onlinegrupp så att dina anställda kan dela teamuppdateringar, nya idéer och gemensamma intressen säkert i realtid.
Starta kostnadsfri provversion Kontakta oss

Dela kunskap och idéer i teamets forum

Tack vare inlägg, kommentarer och grupper är det enkelt att hålla sig uppdaterad och byta idéer med teamet i Google+.

Håll kontakten med teammedlemmar var de än befinner sig

Med effektiva Android- och iOS-appar kan även de som fjärrarbetar och kollegor utan fasta kontorsplatser hålla jämna steg med de senaste uppdateringarna och konversationerna inom företaget.

Styr medarbetarnas åtkomst till offentligt innehåll

Du väljer om medarbetarna kan visa, skapa och interagera med offentligt innehåll inom ditt företagsnätverk med alternativ från helt offentligt till helt privat.

Blås liv i kommunikationen med videor och bilder

Google+ är en utmärkt plats att dela den senaste demonstrationsvideon, skärmbilden, produktbilden eller andra mediefiler som kan vara intressanta för dina följare.

Dela med dig, håll kontakten och interagera på språng

Dela innehåll var du än är med hjälp av Google+-appen till Android- och iOS. Dela platser eller foton du har tagit under en affärsresa – allt sparas direkt så att du enkelt kan dela med dig.

Google+ blev snabbt populärt för att kommunicera internt inom företaget – det har mer eller mindre ersatt vårt interna sociala nätverk.

Martin Russell

Just Eat

Vanliga frågor om Google+

Kan jag välja om mina offentliga gruppinlägg ska visas på min profilsida eller inte?

Ja. I Google+ kan du ställa in om du vill att dina inlägg ska visas på din Google+-profil eller inte.

Hur garanteras sekretessen för användarprofiler?

Administratörer kan ställa in så att inga användarprofiler dyker upp som träffar i offentliga söktjänster. Dessutom finns det omfattande användarkontroller för att begränsa hur synlig profilinformationen är.

Går det att hålla slutna konversationer i team?

Ja. Genom begränsade grupper går det att utöka säkerheten så att enbart användare inom organisationen kan gå med. Allt du lägger upp förblir inom organisationen, vare sig det handlar om prototypen till en ny betaprodukt eller anteckningar från ett team du jobbar med på distans.