Vanliga frågor när du funderar på att använda G Suite

Redan G Suite-kund? Fortsätt till vår supportsida.

Översikt

  • Vad är skillnaden mellan G Suite och Googles kostnadsfria appar?

    Med G Suite får du flera extra företagstjänster som inte ingår i Googles kostnadsfria konsumentappar. Tjänsterna omfattar: egen e-postadress @dittföretag, dubbelt så mycket lagringsutrymme i molnet för Gmail och Drive, telefon- och e-postsupport 24/7, 99,9 % garanterad drifttid för e-post för företag, kompatibilitet med Microsoft Outlook, extra säkerhetsalternativ som tvåstegsautentisering och enkel inloggning samt administrativa kontroller för användarkonton.

  • Kan jag köpa enskilda G Suite-appar?

    Nej. När du registrerar dig för G Suite får du tillgång till en uppsättning integrerade appar som samverkar. Till exempel kan du få ett meddelande i Gmail och omedelbart göra om det till en kalenderhändelse. När du kommenterar något i Dokument, Kalkylark eller Presentationer får alla medarbetare automatiskt e-postmeddelanden. Med ett enda klick kan du starta ett Hangouts-videomöte från inkorgen eller kalendern. När dessa verktyg används tillsammans förbättras produktiviteten samtidigt som ditt företag får ut maximalt värde. Du får dock gärna köpa sviten och enbart använda dig av de tjänster du väljer.

  • Kan jag ersätta min nuvarande programvara med G Suite?

    Vi har märkt att många av våra kunder kan göra sig av med sina befintliga produktivitetsprogram och enbart använda sig av G Suite för att skapa olika typer av filer, däribland textdokument, kalkylark och presentationer. Du kan arbeta med dem i realtid tillsammans med andra personer och lagra dem i molnet med Google Drive. G Suites appar fungerar på olika typer av enheter. Till skillnad från traditionella skrivbordsprogram finns det ingen mjukvara att installera. G Suite är också kompatibelt med filer som skapats i andra program, till exempel Microsoft Office.

Tillbaka till början

Kontakta säljavdelningen om du har fler frågor.

Kontakta supporten om du redan är G Suite-kund.