Almindelige spørgsmål vedrørende G Suite

Er du allerede G Suite-kunde? Gå til supportsiden.

Oversigt

  • Hvad er forskellen mellem G Suite og Googles gratis apps?

    Med G Suite får du en række ekstra erhvervsrelaterede tjenester, der ikke er inkluderet i Googles gratis forbrugerapps. Disse tjenester omfatter følgende: Tilpasset e-mail til virksomheden @dinvirksomhed, dobbelt så meget lagerplads i skyen i Gmail og Drev, support døgnet rundt alle ugens dage via telefon og e-mail, garanteret driftstid på 99,9 % for virksomhedens e-mail, kompatibilitet med Microsoft Outlook, ekstra sikkerhedsindstillinger som f.eks. totrinsgodkendelse og SSO samt administrative funktioner til brugerkonti.

  • Kan jeg købe individuelle G Suite-apps?

    Nej. Når du tilmelder dig G Suite, får du adgang til et sæt integrerede apps, der arbejder perfekt sammen. Du kan f.eks. modtage en meddelelse i Gmail og med det samme konvertere den til en begivenhed i Kalender. Når du laver en kommentar i Docs, Sheets eller Slides, modtager dine samarbejdspartnere automatisk underretning via e-mail. Med et enkelt klik kan du starte et videomøde i Hangouts fra din indbakke eller kalender. Brugen af disse værktøjer øger produktiviteten og giver din virksomhed mest muligt for pengene. Du kan dog vælge at købe pakken og kun bruge de tjenester, du selv vælger.

  • Kan jeg erstatte min nuværende software med G Suite?

    Det er vores erfaring, at mange af vores kunder ikke længere har behov for deres eksisterende produktivitetspakker og i stedet udelukkende kan køre videre med G Suite til oprettelse af forskellige slags filer, bl.a. dokumenter, regneark og præsentationer. Du kan arbejde i disse filer i realtid sammen med andre og gemme dem i skyen ved hjælp af Google Drev. G Suites apps kan bruges på flere forskellige enheder. I modsætning til traditionelle computerprogrammer skal der ikke installeres nogen software. G Suite er også kompatibel med filer fra andre programmer, f.eks. Microsoft Office.

Tilbage til toppen

Kontakt salgsafdelingen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Kontakt support, hvis du allerede er G Suite-kunde.