Almindelige spørgsmål vedrørende G Suite

Er du allerede G Suite-kunde? Gå til supportsiden.

Filtrer efter kategori
  • Se mere
  • Se mindre

Oversigt

 • Hvad er forskellen mellem G Suite og Googles gratis apps?

  Med G Suite får du en række ekstra erhvervsrelaterede tjenester, der ikke er inkluderet i Googles gratis forbrugerapps. Disse tjenester omfatter følgende: Tilpasset e-mail til virksomheden @dinvirksomhed, dobbelt så meget lagerplads i skyen i Gmail og Drev, support døgnet rundt alle ugens dage via telefon og e-mail, garanteret driftstid på 99,9 % for virksomhedens e-mail, kompatibilitet med Microsoft Outlook, ekstra sikkerhedsindstillinger som f.eks. totrinsgodkendelse og SSO samt administrative funktioner til brugerkonti.

 • Kan jeg købe individuelle G Suite-apps?

  Nej. Når du tilmelder dig G Suite, får du adgang til et sæt integrerede apps, der arbejder perfekt sammen. Du kan f.eks. modtage en meddelelse i Gmail og med det samme konvertere den til en begivenhed i Kalender. Når du laver en kommentar i Docs, Sheets eller Slides, modtager dine samarbejdspartnere automatisk underretning via e-mail. Med et enkelt klik kan du starte et videomøde i Hangouts fra din indbakke eller kalender. Brugen af disse værktøjer øger produktiviteten og giver din virksomhed mest muligt for pengene. Du kan dog vælge at købe pakken og kun bruge de tjenester, du selv vælger.

 • Kan jeg erstatte min nuværende software med G Suite?

  Det er vores erfaring, at mange af vores kunder ikke længere har behov for deres eksisterende produktivitetspakker og i stedet udelukkende kan køre videre med G Suite til oprettelse af forskellige slags filer, bl.a. dokumenter, regneark og præsentationer. Du kan arbejde i disse filer i realtid sammen med andre og gemme dem i skyen ved hjælp af Google Drev. G Suites apps kan bruges på flere forskellige enheder. I modsætning til traditionelle computerprogrammer skal der ikke installeres nogen software. G Suite er også kompatibel med filer fra andre programmer, f.eks. Microsoft Office.

Produkter

Gmail

 • Hvad er forskellen på Gmail i G Suite i forhold til den gratis Gmail?

  Funktionerne i G Suites Gmail omfatter: Tilpassede e-mailadresser til virksomheden (@dinvirksomhed.dk), ubegrænset antal gruppemailadresser, 99,9 % garanteret oppetid, dobbelt så meget lagerplads som i den gratis Gmail, ingen annoncer, support døgnet rundt alle ugens dage via telefon og e-mail, G Suite Sync for Microsoft Outlook og meget mere.

 • Kan en bruger have flere e-mailadresser?

  Ja. En bruger kan have flere forskellige e-mailadresser ved at oprette e-mailaliasser som f.eks. support@dinvirksomhed. Du kan tilføje op til 30 e-mailaliasser for hver bruger.

 • Kan jeg migrere mine eksisterende e-mails til G Suite?

  Ja. G Suite-migreringsværktøjer kan bruges til import af dine gamle mails fra forældede miljøer såsom Microsoft®, IBM® Notes® og andre mailsystemer. Få flere oplysninger om de tilgængelige værktøjer til migrering af data til G Suite på siden om migrering af din organisations data til G Suite.

Kalender

 • Kan jeg oprette en gruppekalender?

  Ja. Du kan oprette en kalender, der er tilgængelig for alle i din organisation (eller nogle af brugerne). Du kan f.eks. oprette en gruppekalender til begivenheder såsom ferieplaner for dit team og regelmæssige møder.

 • Kan jeg migrere og synkronisere alle mine kalendere?

  Ja. Der findes valgmuligheder for migrering af kalendere til mange typer kalendere, bl.a. både Microsoft® og IBM®. Få flere oplysninger om de tilgængelige værktøjer til migrering af data til G Suite på siden om migrering af din organisations data til G Suite. Gå til værktøjet Kalenderkompatibilitet for at få oplysninger om, hvordan du giver Microsoft Exchange og Google Kalender tilladelse til at fungere sammen. Se valgmulighederne ved migrering fra IBM Notes for at få flere oplysninger om synkronisering af Google Kalender og IBM Notes.

 • Har Kalender påmindelser om begivenheder?

  Ja. Som standard viser Google Kalender en pop op-påmindelse ti minutter før en begivenhed. Du kan ændre påmindelsestiderne i indstillingerne for Kalender.

Hangouts Meet

 • Kan eksterne deltagere være med i et opkald?

  Ja, bestemt. Faktisk kan du dele det samme link med alIe mødedeltagere, så det bliver nemmere at få alle ønskede deltagere med i opkaldet.

 • Er mødeindholdet sikkert?

  Ja. Alle video- og lydstreams i Meet er krypterede. Brugerne kan deltage sikkert, selvom de ikke er på samme netværk.

 • Skal man bruge en tredjepartstjeneste for at ringe op og deltage i mødet?

  Nej. Med Enterprise-udgaven af G Suite kan du inkludere et telefonnummer og en pinkode i alle dine møder uden at foretage yderligere konfiguration. Du kan få mere at vide i oplysningerne om opringning.

Drev

 • Hvilke typer filer kan jeg uploade til Drev?

  Du kan uploade enhver type fil til Google Drev og konvertere bestemte typer filer til et webbaseret Google-dokumentformat: Docs, Sheets eller Slides.

 • Hvor meget lagerplads får jeg med Google Drev?

  Hver bruger får 30 GB lagerplads, der deles mellem i Gmail og Drev. Du kan opgradere til ubegrænset lagerplads (konti med færre end fem brugere får 1 TB pr. bruger) for et ekstra gebyr. Se G Suites priser for at få flere oplysninger.

 • Hvordan adskiller Drev i G Suite sig fra det gratis Google Drev?

  G Suites Drev har dobbelt så meget lagerplads, support døgnet rundt alle ugens dage via telefon og mail, kontrolelementer til deling og avanceret rapportering. Du kan opgradere til ubegrænset lagerplads (konti med færre end fem brugere får 1 TB pr. bruger) for et ekstra gebyr. Se G Suites priser for at få flere oplysninger.

Docs

 • Kan Docs bruges offline?

  Ja. Denne funktion er tilgængelig i Chrome-browseren. Hvis du ikke allerede har gjort det, skulle du prøve Chrome. Den er gratis og nem at installere.

 • Kan jeg dele Docs-filer eksternt?

  Ja. Du kan ændre hvert dokuments indstillinger og give enhver person, du vælger, adgang til at redigere, få vist eller kommentere dokumentet.

 • Kan jeg konvertere mine eksisterende dokumenter i Docs?

  Ja. Du kan konvertere mange forskellige filtyper til Docs-format. Originalfilen forbliver intakt.

Currents

 • Kan jeg selv bestemme, om mine offentlige Currents-indlæg vises på min profilside?

  Ja. Currents-indstillingerne giver dig mulighed for at angive, om dine Currents-indlæg skal vises eller være skjult på din profil.

 • Hvordan beskyttes brugerprofilernes personlige oplysninger?

  Administratorerne kan angive en standardindstilling for at blokere brugerprofiler, så de ikke vises offentligt i søgeresultater. Der findes desuden udvidede indstillinger, så brugeren kan begrænse synligheden af profiloplysningerne.

 • Kan teams gøre deres sociale samtaler private?

  Ja. Private grupper giver et ekstra lag af sikkerhed, så det kun er brugere i din organisation, der kan deltage. Uanset om det gælder designet af dit betaprodukt eller noter fra dit team i felten, bliver alt, hvad I sender, automatisk begrænset til organisationen.

Hangouts Chat

 • Jeg har en idé til en bot. Hvordan kommer jeg i gang?

  Du har adgang til følgende ressourcer på udviklersiden.

 • Hvordan kommer dette til at påvirke den klassiske udgave af Hangouts, som jeg bruger i Gmail?

  For at gøre din Chat-oplevelse så problemfri som muligt er det klassiske Hangouts stadig tilgængeligt og kan bruges med Hangouts Chat.

 • Hvordan kommer jeg hurtigst muligt i gang med Chat?

  Chat er gratis for nye G Suite-kunder. Klik her for at komme i gang med det samme.

Sheets

 • Hvilke formler understøtter Sheets?

  Sheets understøtter celleformler, der typisk findes i de fleste regnearksprogrammer. Du kan bruge disse formler til at oprette funktioner, der bearbejder data og beregner strenge og tal.

 • Kan jeg bruge genveje i Sheets?

  Ja. Der findes adskillige tastaturgenveje i Sheets, og de er altid aktiveret. De minder sandsynligvis om mange af de tastaturgenveje, du har brugt før.

 • Kan jeg konvertere andre regneark til Sheets?

  Ja. Du kan konvertere mange forskellige filtyper til Sheets-format. Originalfilen forbliver intakt.

Analyse

 • Skal brugere have en G Suite-konto for at svare på formularer?

  Nej. Alle kan svare på formularer.

 • Kan jeg gøre en formular privat, så den kun kan ses inden for min virksomhed?

  Ja. Delingsindstillingerne for Google Analyse gør det nemt at styre, hvem der kan se og redigere dine formularer.

 • Kan Analyse håndtere et stort antal svar?

  Ja. Analyse kan håndtere lige så mange data som Sheets, og Sheets kan i øjeblikket håndtere to millioner celler med data. Det er rigtig mange data.

Slides

 • Hvilke funktioner indeholder Google Slides?

  Du kan tegne grafer og diagrammer, indsætte figurer og former, formatere tekst og billeder, aktivere animationer og meget mere.

 • Kan jeg konvertere andre præsentationer til Slides?

  Ja. Du kan konvertere mange forskellige filtyper til Google Slides-format. Originalfilen forbliver intakt.

 • Hvordan fungerer samtidig redigering?

  Samtidig redigering betyder, at flere personer kan arbejde på samme dias på samme tid. I delingsindstillingerne kan du styre, hvem der kan se og redigere et dias, og ved hjælp af revisionsoversigten kan du vende tilbage til tidligere versioner.

Sites

 • Kan eksterne besøgende få adgang til et virksomhedswebsite?

  Ja. Personer uden for dit domæne kan få adgang til dit website, også selvom de ikke har en G Suite-konto. Du kan også vælge at begrænse adgangen via delingsindstillingerne.

 • Kan jeg stadig bruge den tidligere version af Sites?

  Hvis din virksomhed bruger en tidligere version af Sites, vil der ikke være nogen afbrydelser. Du kan fortsætte med at redigere og dele dine websites, som du hidtil har gjort.

 • Kan jeg købe et domæne gennem Google?

  Google kan hjælpe dig med at købe et domæne gennem en af vores domænehostingpartnere. Under tilmeldingen skal du vælge "Køb et nyt domæne".Vi guider dig derefter igennem processen og hjælper dig med at konfigurere G Suite til dit nye domæne.

App Maker

 • Hvordan kommer jeg i gang med App Maker?

  Se vores udviklerdokumenter og selvstudiet Kom godt i gang her.

 • Kan jeg bruge App Maker som EDU-kunde?

  Det kan du i hvert fald. Din administrator kan aktivere det for dine brugere via Administrationskonsol.

 • Hvordan kommer jeg i gang med App Maker?

  App Maker tilbyder teknisk support og service døgnet rundt alle ugens dage. Få flere oplysninger her.

Administrationskonsol

 • Hvordan logger jeg ind på min administrationskonsol?

  Du kan få adgang til din administrationskonsol på admin.google.com. Angiv din e-mailadresse og adgangskode for at logge på, hvorefter konsollen vises.

 • Hvad er brugerkonti?

  Brugerkonti giver brugere et navn og en adgangskode, så de kan logge ind på G Suite, samt en e-mailadresse. Du kan også oprette konti, der skal bruges som mailinglister, og give brugere alternative e-mailadresser.

 • Kan jeg ændre dataområder efter organisationsenhed?

  Ja. Du kan opdele placeringen af dine dækkede data efter organisationsenhed. Der er ingen begrænsninger for antallet af opdelinger, eller hvor mange gange du kan anmode om at flytte data. Få flere oplysninger

Vault

 • Hvad er eDiscovery?

  eDiscovery er processen til søgning og hentning af oplysninger i elektronisk format. Det er nyttigt i forbindelse med søgsmål og forhindrer datatab, der skyldes udskiftning af medarbejdere.

 • Hvad sker der med data på slettede konti?

  Hvis du sletter en bruger, fjernes alle data, der er knyttet til brugerens konto, fra Google. Google anbefaler, at man suspenderer brugerkonti i stedet for at slette dem.

 • Hvordan kan jeg købe G Suite sammen med Vault?

  Vault indgår i G Suite-udgaverne Business og Enterprise. Når du starter din gratis prøveperiode til G Suite, kan du vælge og tilkøbe en af disse udgaver i administrationskonsollen. Du kan også købe en udgave ved at kontakte vores salgsteam.

Mobil

 • Koster Mobiladministration ekstra?

  Mobiladministration er inkluderet i G Suite, fordi sikkerhed er vigtigt, og vi vil være sikre på, at du har den nødvendige beskyttelse.

 • Fungerer Mobiladministration på både Android og iOS?

  Ja og ja. Administratorerne kan håndhæve politikker både på Android og iOS, så dine medarbejdere kan vælge den enhed, de foretrækker at arbejde på.

 • Hvordan kommer jeg i gang med at bruge Mobiladministration?

  Tilmeld dig en gratis prøveperiode på G Suite. Hvis du allerede bruger G Suite, kan du få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer Mobiladministration fra din administrationskonsol.

Priser

 • Hvad er forskellen på de forskellige udgaver af G Suite?

  Der er tre udgaver af G Suite: Basic, Business og Enterprise. Basic omfatter 30 GB lagerplads pr. bruger, Business har ubegrænset lagerplads og arkivering, og Enterprise har desuden avancerede kontrolelementer og tilpasningsmuligheder. Du kan sammenligne udgaverne af G Suite for at få flere oplysninger.

 • Har G Suite en gratis prøveperiode?

  Ja, vi tilbyder nye kunder 14 dages adgang til G Suite. Tilmeld dig den gratis prøveperiode. Det tager kun få minutter, og du kan oprette konti til op til ti brugere i dit team. Vi skal bruge dine faktureringsoplysninger for at konfigurere din konto, men du debiteres først, når den gratis prøveperiode er udløbet. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. For at få mest muligt ud af din prøveperiode anbefaler vi, at du udvælger mindst tre funktioner, du vil afprøve. Det kan f.eks. være at samarbejde i Docs, starte et videomøde i Hangouts Meet eller tjekke Gmail på din mobilenhed.

 • Hvordan kan jeg købe G Suite?

  Du kan tilmelde dig G Suite på nettet eller kontakte vores salgsteam for at komme i gang. Når du tilmelder dig på nettet, starter du automatisk med en gratis prøveperiode på 14 dage. Vi skal bruge dine faktureringsoplysninger for at konfigurere din konto, men du debiteres først, når den gratis prøveperiode er udløbet. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Bemærk, at prøveperioden er begrænset til ti brugere. Hvis du tilføjer mere end ti brugere i løbet af prøveperioden, afsluttes prøveperioden, og du begynder at betale.

 • Hvordan opsiger jeg mit prøveabonnement, hvis jeg beslutter, at jeg ikke vil købe G Suite?

  Du kan til enhver tid opsige dit abonnement under sektionen Fakturering i administrationskonsollens betjeningspanel. Hvis du opsiger abonnementet, før prøveperioden på 14 dage udløber, debiteres du ikke. Få flere oplysninger i denne artikel i Hjælp.

 • Hvad koster det at konfigurere og migrere til G Suite?

  Når du følger vores konfigurationsvejledning, kan du konfigurere og migrere dine oplysninger, uden at det koster dig noget ekstra. Vores supportteam sidder klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Hvis du foretrækker, at en anden foretager konfigurationen og migreringen for din virksomhed, kan du kontakte en Google-partner for at få flere oplysninger om disse tjenester og de tilknyttede omkostninger.

 • Hvilke betalingsmetoder accepterer Google?

  Du kan betale for dit G Suite-abonnement med et internationalt kreditkort. Google accepterer betaling med Visa, Mastercard og American Express. I nogle områder kan du også betale ved at overføre beløb fra en bankkonto (også kaldet direkte debitering).

 • Kan jeg betale for et helt års abonnement på G Suite med det samme i stedet for at betale månedligt?

  I nogle lande er det muligt at købe årsabonnementer. Gå til vores sider med priser for at se, om det er muligt at købe et årsabonnement i dit land.

 • Hvad er en bruger i forhold til priserne?

  En bruger defineres som én personligt tilpasset e-mailadresse (navn@dinvirksomhed). En bruger kan få flere e-mailadresser ved at oprette e-mailaliasser. E-mailaliasser for grupper (f.eks. support@dinvirksomhed) tæller ikke som brugere. Du kan tilføje op til 30 e-mailaliasser for hver bruger.

 • Hvis jeg vil oprette e-mailaliasser for grupper, tæller sådan et alias så som en bruger, som jeg skal betale for? Hvor mange aliasser kan hver bruger administrere?

  Nej. Hver bruger kan have flere e-mailadresser ved at oprette e-mailaliasser. Du kan tilføje op til 30 e-mailaliasser pr. bruger.

 • Er der inkluderet et domæne i G Suite?

  Nej, omkostningen til et domæne er ikke en del af prisen for G Suite. Når du tilmelder dig, skal du angive det domæne, du vil have til din e-mail til virksomheden. Hvis du endnu ikke ejer domænet, kan du købe det hos Google for et ekstra gebyr.

 • Tager Google imod betaling i forskellige valutaer?

  Ja. Første gang du konfigurerer dine faktureringsoplysninger, vælger du det land, hvor du driver forretning, og den valuta, du vil bruge til betaling. Dit valg af land afgør, hvilke betalingsmetoder du kan bruge. Vær omhyggelig med valg af land og valuta, da du ikke kan ændre disse valg senere.

Sikkerhed

 • Hvordan beskytter Google mine oplysninger og forhindrer uautoriseret adgang til mine data?

  G Suite er helt fra start udviklet til at afhjælpe de unikke trusler, som skysystemer kan udsættes for. Googles standarder for ydeevne og pålidelighed gælder for virksomheder, skoler og statslige institutioner rundt om i hele verden.
  Vores infrastrukturs teknologi, omfang og fleksibilitet giver vores kunder enestående sikkerhedsfordele. Vores omfattende netværk af datacentre er opbygget med specialdesignede servere, der kører med vores eget operativsystem med henblik på sikkerhed og ydeevne. Eftersom Google styrer hele hardwaresamlingen, kan vi hurtigt reagere på eventuelle trusler eller svagheder, som måtte opstå.
  Med henblik på at beskytte dine data har Google dedikerede sikkerhedsmedarbejdere, der tæller nogle af verdens dygtigste eksperter inden for computersikkerhed. Ligesom alle andre teams hos Google er dette team konstant i gang med at udvikle noget nyt og gøre fremtiden mere sikker, ikke blot for Googles milliarder af brugere, men også for virksomhedsorganisationerne.
  Google har opnået enestående resultater, når det handler om at beskytte brugerdata. Vi beskytter både disse data mod udefrakommende indtrængen og mod interne trusler. Derudover begrænser og overvåger vi nøje intern adgang til brugerdata. Den lille gruppe medarbejdere, som har adgang til brugerdata, er underlagt strenge godkendelsesprocedurer, detaljeret logføring og aktivitetsscanning med henblik på registrering af upassende adgang via loganalyse.
  Det er denne enestående kombination af mennesker, teknologi og fleksibilitet, som sørger for, at dine data er sikre hos Google. Find yderligere oplysninger i vores Hvidbog om sikkerhed i G Suite.

 • Opfylder G Suite mine krav til overholdelse af gældende regler?

  Google har designet G Suite med meget strenge privatlivs- og sikkerhedsstandarder baseret på branchens optimale løsninger. Dette hjælper vores kunder med at håndtere deres behov i forbindelse med overholdelse af lovgivningen. Google tilbyder stærke kontraktlige forpligtelser vedrørende ejerskab, databrug, sikkerhed, gennemsigtighed og ansvarlighed
  Google gennemgår jævnligt adskillige uafhængige tredjepartsrevisioner. Disse uafhængige revisorer undersøger de kontroller, der findes i vores datacentre, infrastruktur og aktiviteter. Eksempler på sådanne revisioner og standarder omfatter følgende:
  SOC1™, (SSAE-16/ISAE-3402), SOC2™, SOC3™, ISO27001, ISO 27018:2014 and FedRAMP.
  Få flere oplysninger om vores certificeringer under Sikkerhed og tillid.
  Mange G Suite-tjenester overholder også HIPAA (USA's Health Insurance Portability and Accountability Act).
  G Suite for Education kan bruges i overensstemmelse med love og bestemmelser, som er vigtige for skoler.

 • Overholder G Suite HIPAA?

  G Suite understøtter kunders overholdelse af bestemmelserne i USA's Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), der regulerer beskyttelse, brug og afsløring af beskyttede helbredsoplysninger (PHI, protected health information). Kunder, der er underlagt HIPAA og ønsker at bruge G Suite til behandling og lagring af beskyttede sundhedsoplysninger, kan underskrive Googles tillæg for forretningspartnere (BAA, Business Associate Ammendment). Se yderligere oplysninger om HIPAA-overholdelse med G Suite.

 • Hvordan reagerer Google på offentlige anmodninger om data?

  Respekten for og beskyttelsen af de personlige oplysninger, som du opbevarer hos Google, underbygger vores tilgang til fremskaffelse af data i forbindelse med juridiske anmodninger. Når vi modtager en sådan anmodning, gennemgår vores team anmodningen for at sikre, at den overholder de juridiske krav og Googles politikker. Generelt gælder det, at hvis Google skal fremskaffe nogen data, skal anmodningen være skriftlig, underskrevet af en autoriseret medarbejder fra den anmodende instans og udstedt i henhold til en relevant lov. Hvis vi mener, at anmodningen er alt for bred, vil vi forsøge at indsnævre den. Få flere oplysninger i Googles gennemsigtighedsrapport

 • Krypterer Google mine data?

  Grundlæggende kundedata, som uploades eller oprettes i G Suite-tjenester, krypteres under opbevaring som beskrevet i artiklen i Hjælp.
  Denne kryptering udføres, når data skrives på disken, og kunden behøver ikke at foretage sig noget i den forbindelse. Google krypterer data med forskellige krypteringsnøgler, også selvom de tilhører den samme kunde. Data krypteres med 128 bit eller stærkere AES-kryptering (Advanced Encryption Standard).
  Google krypterer også grundlæggende G Suite-data under overførsel, uanset om de overføres via internettet mellem kunden og Google, eller de flyttes fra ét datacenter til et andet hos Google. Vi krypterer disse data mellem Google og vores kunder ved hjælp af HTTPS med forward secrecy.

 • Behøver jeg at bruge tredjepartsværktøjer for at holde mine data sikre hos Google?

  Google tilbyder de sikkerhedsfunktioner, som de fleste brugere har behov for, direkte i G Suite. G Suites Business- og Enterprise-udgaver tilbyder nogle yderligere sikkerhedsfunktioner såsom avanceret revidering for Google Drev og administration af sikkerhedsnøgler i stor skala. I alle abonnementer har G Suite-administratorerne kontrol over systemkonfiguration og apps fra et enkelt betjeningspanel via vores administrationskonsol – uanset organisationens størrelse.
  Administratorerne kan få adgang til avancerede værktøjer med det samme, bl.a. godkendelsesfunktioner som f.eks. totrinsbekræftelse og Single Sign-On eller sikkerhedspolitikker for e-mails som f.eks. håndhævelse af sikker transport (TLS), IRM og DLP, som kan konfigureres med få klik.
  Kunder med sikkerhedsbehov, der ligger ud over det, der er inkluderet i G Suite, kan benytte sig af den partnermarkedsplads, vi har oprettet som en udvidelse af vores tilbud.

 • Min organisation er underlagt EU's krav om databeskyttelse. Kan jeg bruge G Suite?

  Ja. Google har en bred kundebase i Europa. Google leverer funktionalitet og kontraktlige forpligtelser til vores kunder, som er specifikt designet til at hjælpe dem med at overholde EU's krav om databeskyttelse og vejledningen fra Artikel 29-gruppen. G Suite tilbyder EU's modelkontraktklausuler og et tillæg vedrørende databehandling. G Suite er desuden blevet vurderet til at være egnet til brug sammen med den britiske regerings sikkerhedsprincipper for skyen "OFFICIAL (herunder OFFICIAL- SENSITIVE)."

Konfiguration

 • Kan jeg flytte mine gamle e-mails, kalenderbegivenheder og kontaktpersoner til G Suite?

  Ja. Du kan tage dine eksisterende mails, kontakter og kalenderdata med dig over i G Suite. Du kan migrere dataene for dig selv og dine teammedlemmer, eller du kan lade teammedlemmerne migrere deres egne data. G Suite har værktøjer til migrering af data fra Microsoft® Exchange, Outlook® eller Office 365™, IBM® Notes® og andre mailsystemer. Få flere oplysninger om de tilgængelige værktøjer til migrering af data til G Suite på siden om migrering af din organisations data til G Suite.

 • Vil min e-mail være nede i forbindelse med overgangen?

  Nej, du kan fortsat sende og modtage e-mails, som du plejer. Hvis du vil bruge Gmail sammen med G Suite, skal du konfigurere dit domæne (MX-registreringer), så dine e-mails leveres til Googles e-mailservere. Det svarer til at registrere din nye adresse på postkontoret, så posten leveres på din nye adresse. Når MX-registreringerne træder i kraft (efter op til 72 timer), kan du begynde at modtage og sende e-mails via din nye G Suite-konto. Indtil da modtager og sender du e-mails via dit gamle e-mailsystem.

 • Vil denne overgang have nogen indvirkning på mit nuværende website? Kan I hoste mit website?

  Nej, overgangen vil ikke have nogen indvirkning på dit nuværende website. Konfigurationen af G Suite kræver ikke nogen ændringer af din nuværende webhostudbyder. G Suite ikke er en webhostudbyder, men du kan få flere oplysninger om Googles webhostingløsninger i Google Cloud Platform.

 • Kan jeg bruge mit eget domæne sammen med G Suite? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har et eksisterende domæne?

  Du skal have et domæne for at bruge G Suite. Dit domænenavn er det, der vises efter www. i din webadresse. Hvis du allerede har et domæne, skal du angive det, når du tilmelder dig G Suite. Du bliver bedt om at bekræfte, at du ejer domænet. Hvis du ikke har et domæne, eller hvis du vil have et andet til G Suite, kan du købe et domæne, du selv vælger (hvis det er ledigt), hos Google.

 • Kan en anden person konfigurere G Suite til min virksomhed?

  Ja, du kan samarbejde med en G Suite-partner. Disse erfarne it-servicevirksomheder kan hjælpe dig med at evaluere, tilpasse, implementere og skifte til G Suite. De kan også levere uddannelse, dataadministration og løbende support. Hvis du har spørgsmål til konfigurationen af G Suite, kan du også kontakte support til G Suite. Supportteamet er til rådighed døgnet rundt alle ugens dage.
  Gå til konfigurationswebsitet for at få oplysninger om konfiguration, kommunikationsskabeloner og ressourcer til implementering og forandringsledelse.

Administration

 • Kan jeg administrere enheder med G Suite?

  Ja, du kan bruge Googles administrationskonsol til at administrere din organisations mobilenheder uden at skulle have en lokal enhedsadministrationsserver. Mobiladministration (MDM, Mobile device management) giver dig mulighed for at håndhæve enhedspolitikker over mobilenheder i din organisation og udføre handlinger som f.eks. fjernsletning af dine brugeres mobilenheder.

 • Kan jeg administrere flere domæner med G Suite?

  Hvis din organisation køber et nyt domænenavn eller har forretningsaktiviteter på flere domæner, kan du føje alle domænerne til din konto, uden at det koster ekstra. Brugerne kan så have id'er på et eller flere af dine domæner og samtidig dele tjenester som del af en enkelt organisation. Og du kan administrere dine domæner fra den samme administrationskonsol. Du kan enten tilføje et domæne som et separat domæne eller et domænealias, afhængigt af hvordan du vil bruge det.

 • Kan jeg give andre brugere administratorrettigheder?

  Ja. Uanset hvor stor din organisation er, anbefaler vi, at du uddeler ansvaret for administration af dine brugere og tjenester til en række udvalgte, betroede medarbejdere. Du kan give en bruger administratorrettigheder ved at tildele vedkommende en af de tilgængelige administratorroller. Når en bruger bliver tildelt en tilpasset rolle, får brugeren adgang til administrationskonsollen. Du kan gøre en bruger til superadministrator, som kan udføre alle opgaver i administrationskonsollen. Du kan også tildele en rolle til en administrator, der begrænser de opgaver, som administratoren kan udføre. Denne rolle kan f.eks. kun tillade dem at oprette grupper, administrere indstillinger for tjenester eller nulstille en brugers adgangskode.

 • Kan jeg styre brugernes adgang til bestemte funktioner eller tjenester?

  De fleste tjenester er fra starten af aktiveret for alle dine brugere. Du kan bruge administrationskonsollen til at deaktivere tjenester, som du ikke ønsker, at brugerne skal anvende, eller til at tilpasse den måde, tjenester fungerer på. Du har mulighed for at aktivere de samme indstillinger for alle eller anvende entydige politikker for de forskellige brugere. Du kan for eksempel nøjes med at aktivere Hangouts for dit supportteam eller kun tillade marketingafdelingen at dele offentlige websites i Google Sites.