Yleisiä kysymyksiä G Suitea harkittaessa

Oletko jo G Suite ‑asiakas? Siirry tukisivulle.

Esittely

  • Mitä eroa on G Suitella ja Googlen ilmaisilla sovelluksilla?

    G Suiten yhteydessä saat useita yritystason palveluja, jotka eivät sisälly Googlen ilmaisiin kuluttajasovelluksiin. Näihin palveluihin kuuluvat seuraavat: omavalintainen yrityksen sähköpostiosoite @omayritys, kaksinkertainen määrä pilvitallennustilaa Gmailissa ja Drivessa, ympärivuorokautinen puhelin- ja sähköpostituki joka päivä, yrityssähköpostin 99,9 prosentin valmiusaikatakuu, yhteensopivuus Microsoft Outlookin kanssa, tietoturvan lisäasetukset, kuten kaksivaiheinen todennus ja kertakirjautuminen sekä käyttäjätilien järjestelmänvalvonta.

  • Voinko ostaa yksittäisiä G Suite ‑sovelluksia?

    Et. Kun rekisteröidyt G Suiteen, saat käyttöösi joukon integroituja sovelluksia, jotka toimivat saumattomasti yhteen. Voit esimerkiksi vastaanottaa viestin Gmailissa ja muuntaa sen välittömästi kalenteritapahtumaksi. Kun kommentoit Docsissa, Sheetsissa tai Slidesissa, yhteiskäyttäjät saavat automaattisen sähköposti-ilmoituksen. Voit yhdellä klikkauksella käynnistää Hangouts-videokokouksen postilaatikosta tai kalenterista. Näiden työkalujen käyttäminen yhdessä parantaa tuottavuutta ja tarjoaa yrityksellesi parhaan vastineen rahalle. Voit kuitenkin ostaa paketin ja käyttää ainoastaan haluamiasi palveluja.

  • Voinko korvata nykyisen ohjelmistoni G Suitella?

    Monet asiakkaistamme ovat voineet luopua kokonaan aikaisemmista toimisto-ohjelmistaan, ja he käyttävät ainoastaan G Suitea tekstidokumenttien, laskentataulukoiden ja esitysten sekä muiden tiedostojen luomiseen. Voit käsitellä niitä reaaliajassa yhdessä muiden käyttäjien kanssa ja tallentaa ne pilveen Google Driveen. G Suiten sovellukset toimivat eri laitteissa. Perinteisistä työpöytäsovelluksista poiketen mitään ohjelmistoja ei tarvitse asentaa. G Suite on yhteensopiva muissa ohjelmissa, esimerkiksi Microsoft Officessa, luotujen tiedostojen kanssa.

Takaisin alkuun

Ota yhteyttä myyntiin, jos sinulla on lisää kysymyksiä.

Ota yhteyttä tukeen, jos olet jo G Suite ‑asiakas.