Veelgestelde vragen over G Suite

Bent u al klant van G Suite? Ga naar onze ondersteuningspagina.

Overzicht

  • Wat is het verschil tussen G Suite en de gratis apps van Google?

    Met G Suite beschikt u over enkele aanvullende professionele services die niet zijn inbegrepen in de gratis apps voor consumenten. Deze services betreffen onder andere een aangepast zakelijk e-mailadres (@uwbedrijf), twee keer zo veel cloudopslag voor Gmail en Drive, zeven dagen per week dag en nacht ondersteuning per telefoon en e-mail, gegarandeerd 99,9% uptime voor zakelijke e-mail, ondersteuning voor gebruik met Microsoft Outlook, extra beveiligingsopties zoals authenticatie in twee stappen en SSO, en beheerfuncties voor gebruikersaccounts.

  • Zijn de apps van G Suite afzonderlijk verkrijgbaar?

    Nee. Als u zich aanmeldt voor G Suite, krijgt u toegang tot een set geïntegreerde apps die naadloos samenwerken. U kunt bijvoorbeeld een bericht dat u in Gmail ontvangt, onmiddellijk omzetten naar een Agenda-afspraak. Wanneer u een opmerking toevoegt in Documenten, Spreadsheets of Presentaties, ontvangen de mensen met wie u samenwerkt automatisch een e-mailmelding. U kunt met één klik een Hangouts-videovergadering starten vanuit uw inbox of agenda. Wanneer u deze tools in combinatie gebruikt, is de toegevoegde waarde voor uw bedrijf het hoogst. Uiteraard kunt u ook gewoon het hele pakket aanschaffen en alleen gebruikmaken van de services die u wenst te gebruiken.

  • Kan ik mijn huidige software vervangen door G Suite?

    Onze ervaring is dat veel van onze klanten hun bestaande productiviteitssuites niet meer nodig hebben en uitsluitend nog met G Suite werken om uiteenlopende bestanden te maken, waaronder tekstdocumenten, spreadsheets en presentaties. U kunt in realtime met anderen samen aan deze bestanden werken en deze in de cloud opslaan in Google Drive. De apps van G Suite zijn geschikt voor verschillende apparaten. In tegenstelling tot traditionele desktop-apps hoeft er geen software te worden geïnstalleerd. G Suite werkt bovendien met bestanden die zijn gemaakt in andere programma's, zoals Microsoft Office.

Terug naar boven

Neem contact op met de salesafdeling als u nog vragen heeft.

Neem contact op met de supportafdeling als u al G Suite-klant bent.