Vanlige spørsmål om G Suite

Er du G Suite-kunde allerede? Gå til brukerstøttesiden vår.

Oversikt

  • Hva er forskjellen mellom G Suite og Googles gratisapper?

    Med G Suite får du tilgang til en rekke tilleggstjenester for bedrifter som du ikke får med Googles gratisapper for ordinære brukere. Disse tjenestene omfatter blant annet egendefinerte bedrifts-e-postadresser av typen @bedriftendin, dobbelt så mye lagringsplass i nettskyen for Gmail og Disk, døgnåpen brukerstøtte via telefon og e-post, 99,9 % driftsgaranti for bedrifts-e-post, kompatibilitet med Microsoft Outlook, ekstra sikkerhetsfunksjoner som 2-trinns bekreftelse og global pålogging samt administrative kontroller for brukerkontoene.

  • Kan jeg kjøpe G Suite-apper enkeltvis?

    Nei. Når du registrerer deg for G Suite, får du tilgang til en rekke integrerte apper som fungerer sømløst sammen. Du kan for eksempel motta en e-post i Gmail og umiddelbart konvertere den til en Kalender-aktivitet. Når du setter inn kommentarer i Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner, blir samarbeidspartnerne dine automatisk varslet via e-post. Med ett enkelt klikk kan du starte et Hangouts-videomøte fra innboksen eller kalenderen din. Ved å bruke disse verktøyene sammen kan du og bedriften din oppnå økt produktivitet og få maksimal valuta for pengene. Du står likevel selvsagt fritt til å kjøpe programserien og bare bruke de tjenestene du ønsker.

  • Kan jeg bytte ut den nåværende programvaren min med G Suite?

    Flere av kundene våre har sluttet å bruke produktivitetsprogrammene de pleide å bruke. De bruker nå utelukkende G Suite når de skal opprette ulike typer filer, for eksempel tekstdokumenter, regneark og presentasjoner. Du kan jobbe med filene i sanntid sammen med andre og oppbevare dem i nettskyen med Google Disk. Appene i G Suite kan brukes parallelt på flere enheter. Det finnes ingen programvare å installere. G Suite er også kompatibel med filer som er opprettet i andre programmer, for eksempel Microsoft Office.

Tilbake til toppen

Kontakt salgsavdelingen hvis du vil vite mer.

Kontakt brukerstøtten hvis du allerede er G Suite-kunde.